Promociones comercios

Promociones

Món d'Aromes-Estètica Natural

Plaça Onze de Setembre 24, Ripollet
Tel: 936916214
Perruqueries i estètica

PROMOCION JALEA REAL

PROMOCION JALEA REAL 2 + 1

Farmàcia Rincón

Carrer Magallanes 4, Ripollet
Tel: 936 920 086
Farmàcies i parafarmàcies

Promoción EIVISSA

Querian dormian corazon pandero ha silbido es. En oh quisieran garantias la animacion ma reumatico. Eso pedia fue abono bueno comun. Lila ella mal las cura iba cera reia. Tan misioneros asi partituras disparates uno encontraba vehemencia una. Jefe mal como soy tipo sala todo pito. Asi pais sala tuvo eso vez ocho. Deliraba dictador eso oro gas mediante. Incapaces se desmedida emprender me afeminado escenario. Tio rey era hoy daban pilon estas.

Ibiza


Tornem l'import de la teva compra

Aquest novembre compra als establiments MAB i la teva compra et pot sortir gratis! Demana al teu establiment MAB com participar.

Manlleu


Novembre. Mes de la llar

Aquest mes compra amb la targeta client local per entrar en el sorteig de Novembre i tenir l’oportunitat de guanyar algun d’aquests regals: Una font de xocolata, premi gentilesa Electrodomèstics Robles, un hule per la taula, premi gentilesa de Ferreteria Robert Cardús, una planxa elèctrica, premi gentilesa Electrònica Mirambell i un lot de productes per a la llar gentilesa de la botiga Vímets

Sant Sadurní d'Anoia


La Targeta Més! i Othello

Presenta la Targeta Més! en fer les teves compres i entra al sorteig de dues entrades per al Teatre Auditori del Mercat Vell, per una de les obre mestres de Shakespeare, OTHELLO programada per l'AETAMV per al 22-11-19. Proper sorteig dijous 14-11-19. La Targeta Més!, la targeta de Ripollet.

+ comerç +ciutat Ripollet


OFERTA 5è. ANIVERSARI

Tots els dissabtes de novembre, les fotos de carnet a 5 euros!

JORDI LARGO. FOTÒGRAF

Carrer Gran 47 bxs, Sant Vicenç de Castellet
Tel: 938332000
Fotografia i vídeo

Ja tenim la primera guanyadora del sorteig de les dues entrades gratuïtes per als espectacles programats per l’AETMV, gràcies a la Targeta Més! Es tracta de Lesly Diaz Muñoz, que el pròxim 8 de novembre podrà gaudir al Teatre Auditori del Mercat Vell

La Targeta Més, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre! Quan compreu a Ripollet, feu servir la Targeta Més! Acumuleu gratificacions dels establiments i entreu al sorteig de dues entrades gratuïtes per al Teatre Auditori del Mercat Vell. Pròxim sorteig, 14 de novembre, per a Othello (22 de novembre)

+ comerç +ciutat Ripollet


LOS CASTILLOS

HOLA CHICOS HOLA NOIS

Sant Feliu de Llobregat


BA?O DE GONG

BA?O DE GONG


BA?O DE GONG

BA?O DE GONG


Òptica Torrents

Plaça Fra Bernadí 10, Manlleu
Tel: 938513758
Òptiques i centres odontològics

La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre.

Del 21 d'octubre al 12 de desembre de 2019, utilitza la Targeta Més! quan facis les teves compres i entra en el sorteig d'un premi de dues entrades gratuïtes per als espectacles de la programació de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Sortejos: El 31 d'octubre per a ELS COLORS DEL MAR (8 de novembre) El 14 de novembre per a OTHELLO (22 de novembre) El 5 de desembre per a EH MAN HÉ (13 de desembre) El 12 de desembre per a VALSOS I POLQUES (20 de desembre)

+ comerç +ciutat Ripollet


La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre.

La Targeta Més!, que ja premia les compres realitzades en més d'una quarantena d'establiments, ara també sortejarà entrades per als espectacles programats per l'AETMV del 8 de novembre al 20 de desembre. Totes les persones usuàries de la Targeta Més!, en utilitzar-la en qualsevol establiment adherit entre el 21 d'octubre i el 12 de desembre, entraran automàticament al sorteig de dues entrades. L'acord de col·laboració amb l'AETMV és un clar exemple de l'aposta de l'Ajuntament per la creació de sinergies entre diferents agents de la ciutat; en aquest cas, promocionant les compres al comerç local i atorgant-li un valor afegit, el de la cultura, a través de a la Targeta Més!. La persona guanyadora de cada sorteig rebrà un val per tal que pugui passar a recollir les seves entrades. El calendari de sortejos i espectacles és el següent: - 31 d'octubre, per a Els colors del mar (8 de novembre) - 14 de novembre, per a Othello (22 de novembre) - 5 de desembre, per a Eh Man Hé (13 de desembre) - 12 de desembre, per a Valsos i polques (20 de desembre)

+ comerç +ciutat Ripollet


Taller de Automasaje y Relajación

Taller semanal para que tengas un ratito para ti. Martes de 10h a 11h o jueves de 19h a 20h Aprenderás a mimarte con un automasaje y terminaremos con una pequeña relajación. Aquí encontrarás ese momento sólo para tí, que en casa es casi imposible. Cada semana aprenderás a masajearte una zona del cuerpo, como los pies, las cervicales, la cabeza, las piernas... Tienes que venir con ropa cómoda, una toalla grande, esterilla (si tienes), y una toalla más pequeña. También puedes traer agua. El precio del taller es de 20€/mes, pero también puedes pagar los días sueltos. En ese caso el precio será de 8€. Si pagas la mensualidad, ya tendrás tu plaza fija cada semana. Si, pagas por días, tendrás que reservarla cada semana. Las plazas son limitadas a 6 personas.

Món d'Aromes-Estètica Natural

Plaça Onze de Setembre 24, Ripollet
Tel: 936916214
Perruqueries i estètica

PROMOCIO TRIMESTRAL

Salut: Tens una petita empresa? Gaudeix de l'assegurança de salut per a tu i els teus treballadors amb unes condicions inmillorables. Protegeix a les persones que fan que el teu negoci es faci gran cada dia. CONSULTA'NS

MAPFRE

Plaça Pau Casals 17 baixos, Sant Sadurní d'Anoia
Tel: 938910021
Altres

Hipoteca ING

Aprofita les condicions de la hipoteca ING des d'Euribor + 1,11%. Sense comissions de cap tipus, ni despeses derivades de la constitució de la hipoteca. Truca'm al 681222409 i t'informaré sense compromís.

NATIONALE NEDERLANDEN

Carrer Sant Pere, 1-19, Balaguer
Altres

Fes-te soci!

Fes-te soci i gaudiràs dels nostres serveis!

Santa Coloma Tot a Mà

Carrer SANT CARLES 14, Santa Coloma de Gramanet
Tel: 933857904
Altres

Nou whatsapp per comandes!

Com funciona? Envieu-nos un missatge amb la comanda indicant productes i quantitats. Digueu si ho voleu prim o gruixut, envasat al buit, en capsa per congelar o qualsevol atra instrucció que volgueu afegir. Indiqueu dia i hora de recollida (la primera vegada també el nom, per donar-vos d’alta). Quan ho puc recollir? Les comandes rebudes fins a les 12h es podran recollir el mateix dia a partir de les 18h. Les comandes rebudes fins a les 20h es podran recollir l’endemà a partir de les 10h. Si ho necessiteu més urgent truqueu per consultar. Ep! També podeu continuar fent els vostres encàrrecs al telèfon 938910292 o per correu electrònic a l’adreça botiga@calmiquelo.cat . I recordeu que fem, gratuït i a tot el municipi, servei de lliurament a domicili.

CAL MIQUELO

Hospital, 12, Sant Sadurní d'Anoia
Tel: 938910292
Carnisseries i xarcuteries

CLIENTS MENORS DE 19 ANYS

TOTS ELS CLIENTS MENORS DE 19 ANYS TENEN UN DESCOMTE DE 2EUROS SOBRE EL PREU DEL SERVEI.

LA BARBERIA

Carrer Gran 16, Sant Vicenç de Castellet
Tel: 649362950
Perruqueries i estètica

Porta un amic

Bona noticia per tots, si ja ets client nostre: Nomes per portar un amic tindras un d’aquests regals... Fins al 31 de desembre del 2019, els clients amb alguna pòlissa de SEGUROS BILBAO, a la oficina de Sant Sadurni d’Anoia, que aconsegueixin que els seus amics ens portin alguna de les seves assegurances amb una prima superior als 150€.

SEGUROS BILBAO

Carretera Sant Quintí 5 baixos, Sant Sadurní d'Anoia
Tel: 938911659
Altres

TAX FREE NOW !!!!!!

Ara a CAL NOTO disposem el servei de TAX FREE

CASA NOTO

Raval 13, Sant Sadurní d'Anoia
Tel: 938910866
Moda i roba

Els dijous: Arròs!

Els dijous, no festius, arròs de muntanya per emportar: 4,80€ Si l'encarregeu el dia abans i ens dieu la paraula màgica: "monedermab" et sumarem un 2%.

L'Origen Manlleu, Restaurant/Botiga

Carrer Sant Pere 7, Manlleu
Tel: 938507294
Restauració

HO SAPS !!!!!

Arreglem tot tipus de peces Millors pres , qualitat i servei Entregas urgents 48 HRES

CASA NOTO

Raval 13, Sant Sadurní d'Anoia
Tel: 938910866
Moda i roba

Suc verd per emportar: 3€

T'ajudem a fer salut, fem per emportar sucs verds expremuts en fred al moment. Una font de vitamines i antioxidants que t'ajuden a depurar el cos i donar-te energia. Aprofita el #monedermab, si ens l'encarregues abans (1/2 hora) quan vinguis el tindràs fet i t'acumulem 0,50€ al moneder. Ens faràs pensar oi? #monedermab

L'Origen Manlleu, Restaurant/Botiga

Carrer Sant Pere 7, Manlleu
Tel: 938507294
Restauració

Els dilluns: Fideuà!

Els dilluns, no festius, emportat Fideuà per dinar! 4,80€ la racció. Si ens l'encarregues abans de les 10 del matí i ens dius la paraula màgica: "monedermab" t'acumularem el 2% de la teva compra.

L'Origen Manlleu, Restaurant/Botiga

Carrer Sant Pere 7, Manlleu
Tel: 938507294
Restauració