Noticias asociaciones

Noticias

La Targeta Més! i Othello

Presenta la Targeta Més! en fer les teves compres i entra al sorteig de dues entrades per al Teatre Auditori del Mercat Vell, per una de les obre mestres de Shakespeare, OTHELLO programada per l'AETAMV per al 22-11-19. Proper sorteig dijous 14-11-19. La Targeta Més!, la targeta de Ripollet.

+ comerç +ciutat Ripollet


La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre

La Lesly, recull el premi de les dues entrades per “Els Colors del Mar” de mà de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet i de la Regidora de Comerç, Txell Caler. Proper sorteig, 14 de novembre per Othello (22 de novembre). En fer les teves compres, utilitza sempre la teva Targeta Més!, beneficiat de les gratificacions dels establiments adherits i entra al sorteig de dues entrades per als espectacles programats per l’AETMV. La Tagerta Més!, la targeta de Ripollet.

+ comerç +ciutat Ripollet


Premis del mes d'octubre

Som Sant Sadurní ha sortejat els 4 Regals del mes d’octubre amb la targeta client. ?Mª Carme Beneito Sabate, premi gentilesa de Can Miqueló ?Dolors Quintana Gibert, premi gentilesa de Cal Feru ?Alba Rosell Solé, premi gentilesa de Agustí Torelló Mata ?Joana Gonzalez Gonzalez, premi gentilesa de Món Del Cava El sorteig realitzat el dilluns 4 de novembre s’ha fet entre un total de 7869 actes de compra durant el mes d’octubre, un 8% més de compres fetes amb la targeta client local respecte el mateix període de l’any anterior. Les persones premiades poden passar directament per la botiga prèvia presentació del DNI per recollir el premi. Felicitats!

Sant Sadurní d'Anoia


Notícia EIVISSA

Querian dormian corazon pandero ha silbido es. En oh quisieran garantias la animacion ma reumatico. Eso pedia fue abono bueno comun. Lila ella mal las cura iba cera reia. Tan misioneros asi partituras disparates uno encontraba vehemencia una. Jefe mal como soy tipo sala todo pito. Asi pais sala tuvo eso vez ocho. Deliraba dictador eso oro gas mediante. Incapaces se desmedida emprender me afeminado escenario. Tio rey era hoy daban pilon estas.

Ibiza


Guanyadora del Sorteig de dues entrades gratuïtes al Teatre Auditori del Mercat Vell

Ja tenim la primera guanyadora de les dues entrades gratuïtes per als espectacles de l’AETMV, gràcies a la Targeta Més! Es tracta de Lesly Diaz Muñoz, que el pròxim 8 de novembre podrà gaudir al Teatre Auditori del Mercat Vell del concert Els Colors del Mar. El Mediterrani d’Eduard Iniesta, un concert amb melodies tradicionals dels pobles que envolten el Mediterrani. Quan compreu a Ripollet, feu servir la Targeta Més! Acumuleu gratificacions dels establiments i entreu al sorteig de la campanya ‘La Targeta Més, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre! Pròxim sorteig: 14 de novembre, per a Othello (22 de novembre)

+ comerç +ciutat Ripollet


Fira de Comerç al carrer

Diumenge 10 de novembre al matí, surt a la Rambla Sant Jordi i gaudeix del comerç local!!! Moltes activitats t'esperen! Fins a 5 targetes regal es sortejaran a la fira... 150€ en joc!!!

Unió Comerciants de Ripollet UCR


La Targeta Més!, la targeta de Ripollet, et porta al Teatre.

La Targeta Més!, que ja premia les compres realitzades en més d'una quarantena d'establiments, ara també sortejarà entrades per als espectacles programats per l'AETMV del 8 de novembre al 20 de desembre. Totes les persones usuàries de la Targeta Més!, en utilitzar-la en qualsevol establiment adherit entre el 21 d'octubre i el 12 de desembre, entraran automàticament al sorteig de dues entrades. L'acord de col·laboració amb l'AETMV és un clar exemple de l'aposta de l'Ajuntament per la creació de sinergies entre diferents agents de la ciutat; en aquest cas, promocionant les compres al comerç local i atorgant-li un valor afegit, el de la cultura, a través de a la Targeta Més!. La persona guanyadora de cada sorteig rebrà un val per tal que pugui passar a recollir les seves entrades. El calendari de sortejos i espectacles és el següent: - 31 d'octubre, per a Els colors del mar (8 de novembre) - 14 de novembre, per a Othello (22 de novembre) - 5 de desembre, per a Eh Man Hé (13 de desembre) - 12 de desembre, per a Valsos i polques (20 de desembre)

+ comerç +ciutat Ripollet


prova

prova

Manlleu


Premis de la Tornada a l'Escola

Anna Belen Cid Pacheco, Marta Coca Suárez, Glòria Martínez Lorente i Rosa Ibáñez Bertran són les 4 persones afortunades amb els premis de la Tornada a l'Escola sortejats entre les compres fetes amb la targeta client durant el mes de setembre. Felicitats! Els premis del mes són gentilesa de: Cal Vicentó, Ideamicro, Tripijocs i Tropitons.

Sant Sadurní d'Anoia


Activitat numero 1

prova app

Sant Feliu de Llobregat