Noticias asociaciones

Sectores

Noticias

COMPRA A SANFELIU CIUTAT VIVA, HI GUANYEM TOTS!!

Sorteig de 6 lots en Regals de les nostres Botigues Sòcies.



El Sorteig es farà el Diumenge 4 d'octubre a les 17 hores, a través d'un directe d'Instagram.



Els guanyadors s'avisaran per telèfon.



A les Botigues Sócies hi trobaràs una urna, demana una butlleta i posa el teu nom i telèfon i sobre tot, tens que estar donat d'alta com a client a la nostra APP SantFeliu Ciutat Viva.



Hi ha més de 1500 € en premis!!


SantFeliu Ciutat Viva


Persones premiades del sorteig d'agost

Avui dia 1 de setembre s'ha realitzat el sorteig del mes de les Vacances amb la tarja client local, premiant així les compres realitzades durant el mes d'agost.



Les persones premiades han estat: Eulàlia Parera Raspall, Àngels Romeu Alemany, Conchita Sabaté Prades i Olga Villaverde Moreno.



Els 4 premis sortejats aquest mes són gentilesa dels establiments: Ca La Loli, Base Esports Sola, Fotografia Adolfo i Comercial Noiauto.



I les compres premiades aleatòriament entre un total de 4121 actes de compra s'han fet als establiments de proximitat següents: Base Esports Solà, Arrels, Cal Ticus i Veterinària ANIMAVET.



Es trucarà directament a les 4 afortunades que tindran 3 mesos per fer efectiu el premi.



Felicitats!



 


Som Sant Sadurní


Targeta pre-carregada amb 30€ per la usuària nº 100 de la plataforma

Ahir na Cati de Ropit, com a propietària del comerç que la va fidelitzar, a fet entrega d'una targeta pre-carregada amb 30€ a Glòria Macanàs, usuària numero 100 de la plataforma de fidelització "Moneder Santa Maria".


Associació de Comerciants i Serveis de Santa Maria del Camí


Persones premiades en el mes de les Mascotes

Avui dia 31 de Juliol s'ha fet el Sorteig del mes de les Mascotes amb la targeta client. 



Les persones premiades han estat: Marina Fajol, Teresa Gabarró, Conxita Juia i Roser Muñoz.



Els premis sortejats en el mes de les Mascotes són gentilesa de Centre Veterinari Sant Sadurní, Ferreteria Robert Cardús, La Botiga del Xavi i Veterinària Animavet.



Felicitats a les persones premiades i gràcies per utilitzar la targeta client i comprar en el comerç de proximitat.


Som Sant Sadurní


MAB MARKET

MAB MARKET A MANLLEU!



Vine a gaudir d'una nit de compres, tallers, sessió de fotografia de perruqueria i descobreix els arrossos de Can Rusiñol!



T'esperem divendres dia 17 de juliol de 20 a 23 hores a la plaça Fra Bernadí de Manlleu!



 


MAB


Mes de la Bellesa. Premis.

Avui dia 1 de Juliol s'ha fet el Sorteig del mes de la Bellesa amb la targeta client. Atès que el sorteig va quedar truncat a causa de la Covid-19 i pel tancament de la majoria de negocis, es va decidir fer el sorteig més endavant entre les compres també de maig i juny.



Les persones premiades han estat: Núria Giralt Vidal, Teresa Rubalcaba Domenech, Carme Colome Marrugat, Anabel Fernández Fernández i Salvador Escarihuela Ferrer.



Els premis sortejats en el mes de la Bellesa són gentilesa de Mònica Mateo Imatge, Muni Perruquers, Ornela Perruqueria, Stil d'Ara i Vega Estilistes.



Felicitats a les persones premiades i gràcies per utilitzar la targeta client i comprar en el comerç de proximitat.


Som Sant Sadurní


Notícia de mostra

Notícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostraNotícia de mostra


SANT VICENÇ DELS HORTS


Comunicat oficial als clients i clientes

Des de Som Sant Sadurní comuniquem oficialment que en el Forn de l'Arseni i fins a nou avís no es passarà la targeta client del comerç local.



Preguem disculpin les molèsties.



Som Sant Sadurní



 



 



 


Som Sant Sadurní


Sortim del Niu

Ja estem en plena Campanya SORTIM DEL NIU! Gaudeix dels #mabnius  que trobaràs als aparadors dels comerços i a finestres i balcons de Manlleu. Demana el teu tiquet de compra als establiments MAB i entraràs en el sorteig de molts premis! Només has de posar el nom, cognoms i telèfon al darrere i dipositar-lo a les urnes que hi ha a cada establiment abans del 30 de juny. T'esperem amb moltes novetats! #mabnius #comerçincreïble #manlleumagrada #comercdiba #ccam


MAB


Bon dia TGN

Gràcies per donar-vos d'alta, en breu tindrem molt negocis de la ciutat preparats per oferir-vos les millors ofertes!



 


SOM COMERÇ TGN